Godbitar

2009-12-30 20:19:35
© f a n n y s a . b l o g g . s e
Kategori: Daily 1 kommentarer
Visst är det underbart med dessa godbitar som kan förgylla ens dag? Nu pratar jag inte om mazariner eller chokladbollar utan om roliga historier, roliga klipp på youtube eller bara en skön kommentar. Well, eftersom att jag är rätt uttråkad själv tänkte jag bjuda på några riktigt härliga grejer. Hope you'll like it. Enjoy!

Min favorit ifrån Kalle Ankas Julafton. Kanske för att det är ett litet internt skämt mellan mig och pappa men ack vad sköna dom är!


 
See more funny videos and TBT Videos at Today's Big Thing.
See more funny videos and TBT Videos at Today's Big Thing.Till:
Mamma
Sms: Heh, Oliver och Karolina hade sex i mina föräldrars säng, när jag stod där nere o laga mat, helt plötsligt var jag inte lika sugen på korv ;)
Svar: Va??? Jag sa till dig att dom fick sova hos oss, men inte i vår säng! Ringer dig NU!

Förklaring: Mina föräldrar var på semester i Paris och jag hade lovat att vara hemma, min bästis och hennes pojkvän var där, och hade tydligen sex i mina föräldrars säng, skulle skickas till min kompis Hanna, piiiinsamt!

Måste faktiskt göra som min vän Lisa och slänga in ett felskickat sms jag också. Har spenderat många minuter skrattandes åt dessa på skolan till exempelvis, för dessa rackare lyckas verkligen få en att dra på munnen. Snacka om pinsamt det kan bli ibland. Fler felskickade sms hittar du på: http//www.felsms.com .


Hade tänkt dela med mig av några roliga historier också, men utbudet var riktigt dåligt så jag tror inte att det är värt mödan. Så lite skämt får ni allt hålla utkik efter för någon dag så kommer det nog in ett par stycken. Hoppas ni fick er ett skratt till klippen och det där smset. Är redan på jakt efter fler ..