I can be who I wanna be

2009-09-11 16:25:29
© f a n n y s a . b l o g g . s e
Kategori: Daily 0 kommentarer
Hejsan hoppsan, idag pekar mungiporna åt rätt håll och faktum att det är fredag gör inte alls mitt humör sämre! Nej, tvärtom. Ikväll gör jag igång kvällen med fredagsmys, det vankas girlsnight hos Betty med tacos och idol bland annat. Har ni tur får ni lite spännande bilder därifrån! Imorgon skulle jag egentligen ha spelat match, ringde dock och tackade nej av diverse anledningar. Men ska dit och kolla när mina tjejer vinner iallafall, hi hi hi. Kvällen spenderas med Chrissi och vad vi hittar på det låter vi vara osagt. Grejen är att vi inte ens vet själva, vi tänkte ta det som det kommer för en gångs skull.

Nu har jag iallafall nästan precis kommit hem efter skolan. Dansen stog sist på schemat och för tillfället är jag helt slut i benen. Ska bli skönt med vila imorgon, det kan verkligen behövas. Dagen var helt okej även idag, förutom att skolan är ett kylskåp. Frös hela dagen idag, och jag var långt ifrån den enda! Dubbeltimme i spanska, en timmes naturkunskap, två och en halv timmes håltimme och så två timmar dans. Det var min fredag det.

Om två timmar ska jag börja rulla iväg mot Bettys house, och innan dess ska jag ha hunnit med en lång dusch, lite fixande, och så kanske ett avsnitt One Tree Hill! Ja, äntligen dimpte den ner i min brevlåda. Säsong 5, som jag visserligen redan har sett en gång. Men vad gör det? Det är ju så bra! Så ska jag hinna med mig kanske det är bäst att jag tackar för mig. Ha en bra kväll, kika hit senare eller imorgon så ligger det kanske några roliga bilder och väntar! Sup och svälj, trevlig helg!
Fanny ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Skriv ditt namn här ♥
Kommer du tillbaka?


Din mailadress (publiceras ej)


Din bloggadress



Skriv din kommentar här


Trackback

FANNY SANDSTRÖM
Ålder: 19 år
Bor: Timrå
Intressen: Fotografering, inredning & träning
Gillar: England, ljumma sommarkvällar, långpromenader, pastellfärger, musik, choklad och att resa.
Ogillar: Egoister, stress, känslan av att inte räcka till, tjafs, skryt & dåliga dagar.
Drömmer om: Att bo i England & driva mitt eget företag med något jag verkligen brinner för. Om att bo i ett stort, ljust hus med öppen planlösning och lantlig inredning.

I bloggen får du läsa om mina tankar, bilder och dagar i allmänhet. Hoppas du får en trevlig stund ♥