Too young to know

2012-08-01 21:45:37
© f a n n y s a . b l o g g . s e
Kategori: Daily 2 kommentarer
Detaljbild ifrån mitt sovrum i lägenheten.

Idag har det varit en fantastisk dag. På senaste tiden har jag kommit på mig själv jätteofta med att stanna upp och känna en total lycka. Det behöver inte ens vara något stort som händer, utan bara en sådan sak som att jag hör en bra låt på radion eller att man träffar en trevlig person eller att man lagar en god middag och sedan är livet på topp. Vilket såklart är fantastiskt! Idag har jag lagt märke till varenda liten positiv pinal {Marinken, om du läser detta: känner mig nästan som Phoebes Parker, haha!} och jag blir på så bra humör då. Bara för att ge några exempel från dagen:


Det har varit extremt lite post idag, vädret har varit perfekt för en annars på sommaren väldigt svettig brevbärare, jag brände en skiva igår så idag har jag bara lyssnat på bra låtar, jag träffade en fin vän på Birsta, jag köpte en spegel, världens finaste tröja och världens finaste klänning, jag blev hembjuden på hamburgermiddag hos mamma & pappa och fick dessutom med mig matlåda, jag har träffat massor av jättetrevliga människor ute på rundan, jag har fått nys om ett extrajobb som jag jättegärna vill ha, jag fick köra mammas bil, jag fick ett väldigt trevligt random sms och så vidare och så vidare.


Nu avrundar jag det här jag-älskar-livet-inlägget med en bra låt. Sedan blir det en dusch, ett par avsnitt vänner och sedan bums i säng. Imorgon väntar en ny, spännande dag. Helt sjukt vad positiv jag är! Haha. Godnatt.

Erik Hassle – Too Young To Know

Kommentarer
Postat av: chrissi

Vilket extra jobb? :)

2012-08-01 @ 22:27:51
URL: http://chrissilarsen.blogg.se/
Postat av: Emelie Löfström

Låter som en fantastiskt dag! :)

2012-08-03 @ 00:04:16
URL: http://emblems.blogg.se/

Kommentera inlägget:

Skriv ditt namn här ♥
Kommer du tillbaka?


Din mailadress (publiceras ej)


Din bloggadressSkriv din kommentar här


Trackback

FANNY SANDSTRÖM
Ålder: 19 år
Bor: Timrå
Intressen: Fotografering, inredning & träning
Gillar: England, ljumma sommarkvällar, långpromenader, pastellfärger, musik, choklad och att resa.
Ogillar: Egoister, stress, känslan av att inte räcka till, tjafs, skryt & dåliga dagar.
Drömmer om: Att bo i England & driva mitt eget företag med något jag verkligen brinner för. Om att bo i ett stort, ljust hus med öppen planlösning och lantlig inredning.

I bloggen får du läsa om mina tankar, bilder och dagar i allmänhet. Hoppas du får en trevlig stund ♥