Julvecka

2012-12-19 21:49:13
© f a n n y s a . b l o g g . s e
Kategori: Daily 0 kommentarer
Det är julvecka på Posten. Det innebär att jag för första gången delar ut julkort. Det innebär att jag har mer än dubbla mängden paket än vad jag brukar ha. Men! Det innebär också julmust, pepparkakor, paradisaskar, bra musik, raggsockar, en skön stämning, trevliga kunder och massor av annat bra. Idag fick jag en julkram av en kund och igår en klapp på kinden av min favoritgubbe. Jag mår! Mitt favoritmoment är när jag får leverera paket till dörren, alla blir så glada när de ser att paketet är till dem. Dessutom slår det aldrig fel att slänga lite käft med människor, det är det allra roligaste med brevbäring!
 
Har förgyllt dessa dagar lite extra genom att kliva upp en kvart tidigare på morgonen för att locka håret. Lyssnat på bra musik medan jag gör mig iordning och skrattar mig bokstavligt talat igenom timmarna inne på Posten. Imorgon ska jag måla naglarna glittriga och på fredag åker jag runt iförd tomteluva. Jag gillar julveckan. 
 
Till 95% lyssnar jag på P3 i Postbilen (älskar sena dagar, för då hinner jag lyssna på Christer. Imorgon är det relationsrådet, bästa på hela veckan) och idag gav de mig en ny favoritlåt. Jag bjuder den vidare, så lyssna och njut. Passenger – Let Her Go
 
Imorgon ska jag sitta där igen, med världens varmaste rumpvärme, i en trött och framhjulsdriven Fiat, och dela ut julkort och paket till alla fina kunder. Det är visserligen reklam, men vad gör det egentligen? Det skulle bli kallt imorgon också, men spelar det någon roll? När man har världens finaste jobb gör det fanimej ingenting. (OBS! Jag kommer inte att känna likadant imorgon när jag sitter där bredvid ett öppet fönster och huttra i femton minus. Haha, men jag tar vara på ögonblicket nu)
 
Ifrån dag 2 på julveckan. Sjuk och trött, men väldigt glad. I en hiss ute i Söråker. Heja livet!

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Skriv ditt namn här ♥
Kommer du tillbaka?


Din mailadress (publiceras ej)


Din bloggadressSkriv din kommentar här


Trackback

FANNY SANDSTRÖM
Ålder: 19 år
Bor: Timrå
Intressen: Fotografering, inredning & träning
Gillar: England, ljumma sommarkvällar, långpromenader, pastellfärger, musik, choklad och att resa.
Ogillar: Egoister, stress, känslan av att inte räcka till, tjafs, skryt & dåliga dagar.
Drömmer om: Att bo i England & driva mitt eget företag med något jag verkligen brinner för. Om att bo i ett stort, ljust hus med öppen planlösning och lantlig inredning.

I bloggen får du läsa om mina tankar, bilder och dagar i allmänhet. Hoppas du får en trevlig stund ♥