En torsdag på mitt vis.

2012-10-18 21:03:00
© f a n n y s a . b l o g g . s e
Kategori: Daily 0 kommentarer
Har spenderat större delen av dagen på världens skönaste kökssoffa bland raggsockar, en varm päls, några yllefiltar, mängder av tekoppar och en ruskigt bra bok. 


Trolle gjorde mig sällskap såväl inatt som imorse som under dagen. För det mesta låg han alldeles bredvid soffan, så mer än att sträcka ut armen behövdes inte för att få gosa med honom.
 
Morgonpromenaden fick bli en mitt-på-dagen-tur istället, vilket passade bättre vädermässigt. Bara jag, kameran & naturen. Ingen musik, inga människor. Bara ljudet av mina steg mot marken, någon enstaka fågel samt en och annan bäck. 
 
Älskade Aspen. 
 
Fina, fina natur.
 
Samtliga bilder är fotograferade med min Nikon D90 samt Nikon 50mm f/1.4.
 
Jag stannade kvar in i det längsta men var till slut tvungen att ta mitt pick & pack och åka hemöver igen. Tråkigt, men troligtvis återvänder jag redan imorgon. Hanns inte riktigt med ikväll. Istället har jag ätit laxmiddag, kört ett gympass bestående av bröst, triceps & mage samt handlat. Nu ska jag hoppa in i duschen och fortsätta läsa boken som jag inte kan slita mig ifrån. Har läst 300 sidor bara idag, hihi. Ha en fortsatt skön kväll! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Skriv ditt namn här ♥
Kommer du tillbaka?


Din mailadress (publiceras ej)


Din bloggadressSkriv din kommentar här


Trackback

FANNY SANDSTRÖM
Ålder: 19 år
Bor: Timrå
Intressen: Fotografering, inredning & träning
Gillar: England, ljumma sommarkvällar, långpromenader, pastellfärger, musik, choklad och att resa.
Ogillar: Egoister, stress, känslan av att inte räcka till, tjafs, skryt & dåliga dagar.
Drömmer om: Att bo i England & driva mitt eget företag med något jag verkligen brinner för. Om att bo i ett stort, ljust hus med öppen planlösning och lantlig inredning.

I bloggen får du läsa om mina tankar, bilder och dagar i allmänhet. Hoppas du får en trevlig stund ♥