Amazing

2009-08-07 15:15:40
© f a n n y s a . b l o g g . s e
Kategori: Daily 0 kommentarer
Sådärja, då har vi varit ute på dagens första äventyr. Kom på en väldigt passande titel till våran åktur: Vi hade iallafall tur med vädret. Fast i vårat fall blev det otur. Vi lämnade den gassande solen och tog oss som sagt med mopederna ut till Söråker. Mellanlandade vid sandbanken (?), André for och hämtade sin vän Anton. Fortfarande sol. Vi bestämde oss för att ta oss hela vägen ut till Oxviken ändå. Vi hann få skymten av solsken och sommarväder en stund på den fullproppade stranden. Sedan kom disen, dimman, regnet, snön, isen. Nejdå, disen och dimman kom, resten var bara ett internt skämt bland oss fyra.

Trots detta lyckades vi ha det riktigt trevligt. Grisar och laxar och så klättrade vi på klipporna. Men när vi hörde att solen fortfarande var vid liv här hemma i Timrå, lessnade vi och for hem igen. Det tog sin lilla tid, men nu är jag på hemmaplan.

Har precis avnjutit en tallrik med flingor, mjölk och massor av hallon! Ska skära upp en mango och gå ut och sätta mig i solen nu hade jag tänkt. Dagens andra äventyr blir nog staden ikväll. Det är ju drakbåtsfestival på gång! Vet egentligen inte om det är så mycket att hurra för, men vi tänkte åtminstone kolla läget. En glass är ju aldrig helt fel heller. Dessutom känns det som en favorit i repris, för jösses vad jag var lycklig och nykär under förra årets paddlingstävling. En väldigt minnesvärd kväll för min del, därför känns det nästan som ett måste att åka dit och återuppleva lite gamla minnen :)

Nej, nu väntar solen på mig!
Fanny

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Skriv ditt namn här ♥
Kommer du tillbaka?


Din mailadress (publiceras ej)


Din bloggadress



Skriv din kommentar här


Trackback

FANNY SANDSTRÖM
Ålder: 19 år
Bor: Timrå
Intressen: Fotografering, inredning & träning
Gillar: England, ljumma sommarkvällar, långpromenader, pastellfärger, musik, choklad och att resa.
Ogillar: Egoister, stress, känslan av att inte räcka till, tjafs, skryt & dåliga dagar.
Drömmer om: Att bo i England & driva mitt eget företag med något jag verkligen brinner för. Om att bo i ett stort, ljust hus med öppen planlösning och lantlig inredning.

I bloggen får du läsa om mina tankar, bilder och dagar i allmänhet. Hoppas du får en trevlig stund ♥