Livet på landet

2009-08-09 17:07:00
© f a n n y s a . b l o g g . s e
Kategori: Daily 0 kommentarer
Har alldeles precis landat här hemma igen. Blev en impulsnatt på torpet, kände bara att jag behövde komma bort lite och ta det lite lugnt. Dessutom finns det inget bättre ställe att vara på när man känner att allt annat blir för mycket. Det är tyst och lugnt, det enda som hörs är fåglar, vinden, hundarna och en hel del kusar i och för sig. Kom upp vid elva igårkväll, fick skåda när våran bebis (jämthundsvalp på en sisådär 12 veckor) busade med två paddor. Det var dock inte världens mysigaste syn, han verkade inte alls tycka att dessa varelser var lika äckliga som jag tycker, utan han bar runt på dem i munnen och såg allmänt lycklig ut. Slocknade ganska direkt i min otroligt sköna säng, vaknade utvilad imorse vid tiotiden. Sedan dess har jag varit ute hela dagen, känner att det börjar bränna på i ansiktet. Får väl se om jag ser ut som något tomatliknande ikväll, brukar kunna sluta så, haha. Nåja, det var iallafall en välbehövlig tripp dit upp.

Innan jag hamnade där så var jag ju som sagt i stan. Drakbåtsfestivalen var då ingenting att se, vi gick i princip bara förbi där (vilket tog ca 5 sekunder). Köpte mig en glass iallafall. Men vet ni vad? Jag skrev ju igår att jag skulle unna mig en mjukglass med viol- och lakritsströssel på mitt favoritställe. Tror ni att de hade öppet? Nej. Tror ni att det andra stället jag hittade hade viol/lakrits? Nej. Tror ni att jag blev besviken? Ja! Istället fick det bli en 27-kronors (!) mjukglass med liiiiite tuttifruttiströssel, han var väldans snål dendär glasskillen.

Kvällen i övrigt blev väldigt mysig. Det var bara jag och André, vi gick en liten sväng men beslutade till sist att vandra upp till Norra Berget. Efter lite om och men hittade vi trapporna. Det var med trötta ben som vi till slut kom upp på toppen. Vi fortsatte dock en bit till, längst upp i utkikstornet. Blev väldigt bra tajming, vi kom precis dit i solnedgången. Så jag kan lova att det blev en minnesvärd kväll :)

Denna kväll kommer att bestå av fotboll. Suck. Träning om ca två timmar, känns som att man aldrig får tid att andas. Men faktiskt känns det inte lika tungt idag. Vi får väl se hur det känns efteråt.

Samtidigt som åskan bryter ut här hemma och krossar det fina vädret ska jag ta och fixa en gröt så jag har någon energi att förbränna på träningen idag. På återseende,
Fanny


Bjuppar på en bild ifrån igårkväll. På väg upp till Norra Berget, tack gode gud för den bänken!

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Skriv ditt namn här ♥
Kommer du tillbaka?


Din mailadress (publiceras ej)


Din bloggadress



Skriv din kommentar här


Trackback

FANNY SANDSTRÖM
Ålder: 19 år
Bor: Timrå
Intressen: Fotografering, inredning & träning
Gillar: England, ljumma sommarkvällar, långpromenader, pastellfärger, musik, choklad och att resa.
Ogillar: Egoister, stress, känslan av att inte räcka till, tjafs, skryt & dåliga dagar.
Drömmer om: Att bo i England & driva mitt eget företag med något jag verkligen brinner för. Om att bo i ett stort, ljust hus med öppen planlösning och lantlig inredning.

I bloggen får du läsa om mina tankar, bilder och dagar i allmänhet. Hoppas du får en trevlig stund ♥