Lyckorus

2013-02-03 20:29:31
© f a n n y s a . b l o g g . s e
Kategori: Daily 0 kommentarer
Har haft en underbar söndag. Rakt igenom. Har andats i solsken, städat igenom hela lägenheten, kört ett riktigt bra ben-, biceps- och magpass, blivit bjuden på middag hos mamma & pappa, fyllt lägenheten med blommor och varit på allmänt bra humör. Just nu sitter jag till exempel och njuter av Takida och den där känslan som infinner sig efter ett tungt gympass. Benen ville knappt bära mig upp för trapporna och armarna kommer troligtvis inte att orka lyfta duschslangen sedan. Men, jag klagar inte, utan jag älskar den känslan.
 
Imorgon är det pulsspinning på schemat och dessutom börjar jag med mitt kostschema. Träningsprogrammet har jag redan börjat följa så det kommer bara att tugga på. Det är kosten som blir utmaningen, men jag tror på detta! Kanske skriver mer om det någon annan gång, men nu ska jag bara fortsätta njuta. Ta en lång, skön dusch för att sedan sjunka ner i soffan bland tända ljus och Takidas boxroom versions samt, givetvis, en skål kvarg!
 
Gjorde fint i sovrummet bland annat. 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Skriv ditt namn här ♥
Kommer du tillbaka?


Din mailadress (publiceras ej)


Din bloggadressSkriv din kommentar här


Trackback

FANNY SANDSTRÖM
Ålder: 19 år
Bor: Timrå
Intressen: Fotografering, inredning & träning
Gillar: England, ljumma sommarkvällar, långpromenader, pastellfärger, musik, choklad och att resa.
Ogillar: Egoister, stress, känslan av att inte räcka till, tjafs, skryt & dåliga dagar.
Drömmer om: Att bo i England & driva mitt eget företag med något jag verkligen brinner för. Om att bo i ett stort, ljust hus med öppen planlösning och lantlig inredning.

I bloggen får du läsa om mina tankar, bilder och dagar i allmänhet. Hoppas du får en trevlig stund ♥