I've heard it all before

2009-11-05 23:19:11
© f a n n y s a . b l o g g . s e
Kategori: Daily 0 kommentarer
Klockan är 23.07 och här ligger jag, iförd sovkläder och turban med världens överskottsenergi. Ikväll var det en bra fotbollskväll. Jag var sjukt pepp innan och kunde knappt vänta för att jag var så ivrig att ta på mig fotbollsskorna. Träningen gick även förvånansvärt bra och det var ju skönt att det går åt rätt håll någon gång ibland sådär. Och idag var det en sån dag helt enkelt. Det stämde, känslan var tillbaka och framför allt var glädjen på plats igen. Nej, jösses vilken lättnad! Det sorgliga är dock att man inte vet hur länge sen här känslan håller i sig, men utan att låta alltför negativ så hoppas jag såklart på det bästa för det är ju det här jag vill göra. Spela fotboll och känna glädjen av det.

Ousch, var tvungen att få av mig det där. Nu kanske jag kan börja varva ner för det börjar ju trots allt bli dags att kojsa eftersom att det kommer en dag imorgon också. Imorgon är det en så kallad Y-dag på våran skola och just fredagen den sjätte november kommer att vara en resursdag. Tanken är att vi ska få tid att jobba ikapp i sådant vi ligger lite efter i osv. Det kan bli en skön avslutning på en rätt tung vecka.

Men nej, nu är det dags att leta John Blund här bland täcken och kuddar. Vi hörs imorgon, sov sött!
Fanny

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Skriv ditt namn här ♥
Kommer du tillbaka?


Din mailadress (publiceras ej)


Din bloggadressSkriv din kommentar här


Trackback

FANNY SANDSTRÖM
Ålder: 19 år
Bor: Timrå
Intressen: Fotografering, inredning & träning
Gillar: England, ljumma sommarkvällar, långpromenader, pastellfärger, musik, choklad och att resa.
Ogillar: Egoister, stress, känslan av att inte räcka till, tjafs, skryt & dåliga dagar.
Drömmer om: Att bo i England & driva mitt eget företag med något jag verkligen brinner för. Om att bo i ett stort, ljust hus med öppen planlösning och lantlig inredning.

I bloggen får du läsa om mina tankar, bilder och dagar i allmänhet. Hoppas du får en trevlig stund ♥