Gladiator

2010-03-17 20:39:02
© f a n n y s a . b l o g g . s e
Kategori: Daily 0 kommentarer
Nu blir det många små och onödiga inlägg, jag vet, men jag måste faktiskt kasta in en bild på ett par grymt snygga gladiatorsandaler! Åh, vad jag älskade mina sådana i somras. Dock gick hela sulan av på mitten av mitt eviga användande så nu lever de sitt liv på soptippen och jag är på jakt efter ett par nya. Grrrr, kolla bara in dessa.


Har nyss sett klart Remember the Titans, en helt amazing film. Denzel Washington gör ju alla filmer bra men den här är verkligen något utöver det vanliga. Den är väldigt gammal och jag har letat runt som en tok efter den men inte hittat. Idag ploppade den hem i brevlådan då min kära mamma har hittat den och köpt den till mig. Hon gjorde min dag kan jag lova!

Trodde att älskling skulle titta ner en stund också men det blev tydligen inte så. Så nu ska jag nog läsa lite i min engelskabok och därefter knoppa. Vi hörs! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Skriv ditt namn här ♥
Kommer du tillbaka?


Din mailadress (publiceras ej)


Din bloggadressSkriv din kommentar här


Trackback

FANNY SANDSTRÖM
Ålder: 19 år
Bor: Timrå
Intressen: Fotografering, inredning & träning
Gillar: England, ljumma sommarkvällar, långpromenader, pastellfärger, musik, choklad och att resa.
Ogillar: Egoister, stress, känslan av att inte räcka till, tjafs, skryt & dåliga dagar.
Drömmer om: Att bo i England & driva mitt eget företag med något jag verkligen brinner för. Om att bo i ett stort, ljust hus med öppen planlösning och lantlig inredning.

I bloggen får du läsa om mina tankar, bilder och dagar i allmänhet. Hoppas du får en trevlig stund ♥