Sportlov, dag 3

2010-03-10 16:01:28
© f a n n y s a . b l o g g . s e
Kategori: Daily 0 kommentarer
Tjingeling! Börjar med lite bilder ifrån igår för att inte hamna ur fas. Here you go.

Tog en liten promenad med småbarnen :) Skottade tak. Hittade dessutom ett nytt sätt att göra detta på. Bort med spadar och allt vad det heter - sedan var det bara att hoppa och följa med snöraset ner.

Ops, hade ett par till men min bluetooth vill inte samarbeta konstigt nog. Så det får duga. Hade som sagt en riktigt trevlig dag där uppe.

Idag sov vi ut kan jag lova. Kvart i tolv väckte André mig och jag fick lite smått panik. Att sova bort halva dagen är inte min grej men idag kändes det helt OK. Skönt att få vila lite. Låg kvar i sängen och myste på, därefter lite frukost och sedan lite slötid. Bestämde mig för en tur till staden med mor och så fick det bli också. Mormor och morfar hade vunnit ett presentkort på Fanny som vi tänkte nyttja. Dumt att det ska ligga och skräpa. Jag hittade dock ingenting men mamma fick sig ett par tröjor. Köpte med mig en Subway hem sedan också. Gött!

Fick för några timmar sedan reda på att det fanns en möjlighet att åka till Stockholm/Norrköping ikväll och stanna tills imorgon. Blev jättepeppad och var helt inställd på att det skulle bli av men nu verkar det inte bli det. Pappa ska ner och jobba så han tänkte att jag & André kunde följa med. Men han har träning och pappa åker redan om en och en halv timme ungefär. Hum. Besviken. Får se hur jag gör, är bra sugen på att följa med och shoppa/fota lite. Ska tänka en stund.

Ha en bra dag så länge! Hörs snart ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Skriv ditt namn här ♥
Kommer du tillbaka?


Din mailadress (publiceras ej)


Din bloggadressSkriv din kommentar här


Trackback

FANNY SANDSTRÖM
Ålder: 19 år
Bor: Timrå
Intressen: Fotografering, inredning & träning
Gillar: England, ljumma sommarkvällar, långpromenader, pastellfärger, musik, choklad och att resa.
Ogillar: Egoister, stress, känslan av att inte räcka till, tjafs, skryt & dåliga dagar.
Drömmer om: Att bo i England & driva mitt eget företag med något jag verkligen brinner för. Om att bo i ett stort, ljust hus med öppen planlösning och lantlig inredning.

I bloggen får du läsa om mina tankar, bilder och dagar i allmänhet. Hoppas du får en trevlig stund ♥