Noliamässan

2011-02-22 15:25:01
© f a n n y s a . b l o g g . s e
Kategori: Daily 1 kommentarer

Japp, idag har det varit en heldag på Noliamässan inne i Nordichallen. Må säga att det var en bra mässa - hur många UF-företag som helst vilket kändes mest intressant. Har fått lite inspiration till kommande år då tanken är att även jag ska starta upp ett eget UF. Spännande! Fick med mig en hel hög med papper, visitkort och diverse böcker också som jag ska bläddra igenom senare. Gissar på att hälften åker i soporna. Dessutom fick jag med mig en burk. Jag som var inne på köpstopp och allt det där, men jag kunde faktiskt inte hålla mig idag. Tänkte att jag förmodligen inte kommer att springa på en sådan söt burk på väldigt länge, och till det priset så var det nästan skamligt att inte slå till. Bild finns här nedanför :-)

Nu då? Jag är så jäkla sugen att fota så det kliar i fingrarna. Dock vet jag inte riktigt vad - har skjutit ca 60 bilder på vardagsrummet, hunden och min kära burk, vilket inte känns fullt så spänannde. Nåväl, får se hur det slutar. Hörde något om Birsta med mamma senare också, då jag tror jag avstår ifrån spinningen ikväll. Jaja, den som lever får se. Nu ska ni få se min finfina burk!





Kommentarer
Postat av: Veronica

Den var romantisk och fin !:)

2011-02-22 @ 22:07:02
URL: http://veronicahagstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget:

Skriv ditt namn här ♥
Kommer du tillbaka?


Din mailadress (publiceras ej)


Din bloggadress



Skriv din kommentar här


Trackback

FANNY SANDSTRÖM
Ålder: 19 år
Bor: Timrå
Intressen: Fotografering, inredning & träning
Gillar: England, ljumma sommarkvällar, långpromenader, pastellfärger, musik, choklad och att resa.
Ogillar: Egoister, stress, känslan av att inte räcka till, tjafs, skryt & dåliga dagar.
Drömmer om: Att bo i England & driva mitt eget företag med något jag verkligen brinner för. Om att bo i ett stort, ljust hus med öppen planlösning och lantlig inredning.

I bloggen får du läsa om mina tankar, bilder och dagar i allmänhet. Hoppas du får en trevlig stund ♥