» Workout

2011-01-10 16:54:05
© f a n n y s a . b l o g g . s e
Kategori: Training 0 kommentarer
Äntligen är det dags för träning! Har känt mig seg och omotiverad under större delen av december, så har nu vilat i över en månad. Bestämde mig dock för många dagar sedan att jag skulle köra igång idag, och trots att jag inte alls är upplagd för det så ska jag pallra mig ner. Jag vet att när jag väl har tränat vill jag träna mer, för en anledning till att jag har mått lite knakigt i december är just för att jag har vilat.

Så jag hoppas helt enkelt att det vänder idag, har blivit lite smått förbannad såhär på eftermiddagen då jag har massor att göra (skriva CV, skriva analys på företagsekonomin, börja med körkortet, läsa en engelsk bok tills nästa vecka och så vidare) men noll motivation. Hoppas att hårdkörning hjälper!

Ska försöka samla ihop lite energi nu och vila en stund. Återkommer efter passet med något smarrigt inlägg. Adios amigos!

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Skriv ditt namn här ♥
Kommer du tillbaka?


Din mailadress (publiceras ej)


Din bloggadressSkriv din kommentar här


Trackback

FANNY SANDSTRÖM
Ålder: 19 år
Bor: Timrå
Intressen: Fotografering, inredning & träning
Gillar: England, ljumma sommarkvällar, långpromenader, pastellfärger, musik, choklad och att resa.
Ogillar: Egoister, stress, känslan av att inte räcka till, tjafs, skryt & dåliga dagar.
Drömmer om: Att bo i England & driva mitt eget företag med något jag verkligen brinner för. Om att bo i ett stort, ljust hus med öppen planlösning och lantlig inredning.

I bloggen får du läsa om mina tankar, bilder och dagar i allmänhet. Hoppas du får en trevlig stund ♥